Vähän päälle viikon on Nano jo ollut meillä ja ihan hyvin kyllä on kotiutunu. On vain alkanut tytöllä luonne tulemaan esille, itsepäinen tyttö on, mutta aivan kyllä ihana kuitenkin, mutta on jouduttu jo kerran-pari pistämään arestiin kun ei ole lopettanut piruilua, esim. kengän puremista, piti oikein kiusalla ottaa uudelleen se kenkä :) Johtoihin pistin kahteen paikkaan valkopippuria pikkusen niin johan pysyy tyttö poissa johdon kimpusta, pakko käyttää "kovia otteita" kun voipi olla jo vaarallista jos sitä johtoa menee pureksimaan. Johdoista puheenollen on tyttö löytäny ainakin vaarallisen ja vähän kielletynkin nukkumapaikan ;)
327404.jpg

Nanolla on alkanu terävöitymään hampaatki, alkaa käymään jo kipiää kun vähän puree, ollanki alettu opettelemaan että pureminen on väärin ja se sattuu. Aina kun on purrut jalkaa tai sormia niin kiljastu ja annettu tilalle jotain mitä saa purra, josko se auttais pitkällä tähtäimellä. Ollaan muutenkin alettu opettelemaan kaikkia pieniä juttuja, istumista ja maahan menoa opeteltiin tänään, se alkaa jo luonnistumaan vähän paremmin, sekä ruokakipon odottamistakin ollaan reenattu, meinaa vaan välillä vähän hermot mennä ja pitää alkaa riehumaan, mutta eiköhän Nano hoksaa että riehuminen vain ei auta mitään ;)
Käytiin eilen ulkona vähän ottamassa kuvia, on se toivonta hommaa, eihän siitä tullu mitään, ei tyttö taho paikallaan hetkekäkään, pistän nyt pari kuvaa kuiten mistä jotain selvää saa :D Kokeiltiin muuten samalla sellaista kun Nano päästettiin juoksemaan vapaasti, meillä kun on tässä lähellä paikka missä on hyvä päästää irti koira, niin että lähettiin itse vain kävelemään poispäin ja Nano jäi tutkimaan paikkoja, testattiin että seuraako se meitä, kyllähän tuli kiire kun huomasi, että me oltiin jo menty vähän kauemmas, tänäänkin kun kävimme taas iltakävelyllä niin testasimme samaa, lopputulos oli aika kiitettävä :) Yhden asian olen huomannut mikä on aika huono, vastaantulijat kiinnostaa ihan liikaa, pitää alkaa kiinnittämään huomiota siihen, alkaa opetteleen ettei vastaantulijoita moikkailla.
327409.jpg

327410.jpg

327413.jpg

Että sellaista tänne, pistän vielä yhden todella nätin sinisilmäkuvan, missä on tyttö niin nättinä :) Olen kokoajan odottanut millon nuo korvat nousisi pystyyn, välillä kun ne jopa liehuvat pystyssä ;)

327434.jpg