Kävimme tänään Oulun seudun terrieriyhdistyksen järkäämässä luolaharjoituksissa. Nano pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan oikean ketun, tosin kettuhan oli häkissä. Ensimmäiseksi kerraksi se meni oikein hyvin, urisi häntä ja niskakarvat pystyssä ketulle ja välillä haukkui sille, oli oikein jännää nähdä kuinka paljon Nanoa kiinnosti kettu. Se mikä yllätti, oli ettei Nano kuitenkaan pelännyt yhtään siellä, häntäkin kokoajan niin tikkusuorana heilui :) Ohjaaja sanoi lopussa, että kannattaa n. kolmen kuukauden päästä tulla uudelleen, saattaa silloin vielä paremmin uskaltautua kettua härnätä :)
Mutta oikein mukava kokemus oli ja varmasti tulemme uudestaankin käymään kunhan vain järkätään nuita ja huomasi ainakin että kyllä se koirakin tykkäsi olla siellä, lopussa kun sen syliin otti niin ihan tärisi ku niin jännitti :)
Valitettavasti mitään kuvamateriaalia en saanut otettua, kamera oli kyllä mukana, mutta se koko aika meni kyllä siihen että kehuin koiraa ja olin tukena siinä, ehkä sitten tulevaisuudessa kuvamateriaaliakin saan sieltä :)